Meld je nu aan voor de kick-off van het regioplatform Samen voor Heerlen op 18 september. Binnen ons netwerk helpen en vinden professionals uit Heerlen & omstreken elkaar met vragen en dilemma's uit het werkveld. Zo versterken we elkaar, staan we in verbinding en leren we van elkaars ervaringen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, vragen uit het netwerk en deskundigheidsbevordering. Of je nou een jeugdprofessional, sociaal werker, woonconsulent wijkverpleegkundige, gezinsprofessional, huisarts of buurtteammedewerker bent.
Deel dit bericht gerust met je netwerk.
Kick-off 18 September
Tijdens de kick-off nemen we je mee in ons nieuwe Regioplatform Samen voor Heerlen en wat dit voor jou kan betekenen. Dit platform is voor professionals die werken in Heerlen & omstreken.
Datum: Op 18 september 2024
Tijdstip: 13:30 - 14:00 uur
Locatie: online
Na het eenmalig aanmaken van een account en het aanmelden voor de Kick-Off krijg je de teamslink automatisch toegestuurd.
Hoe meld ik me aan ?
Klik op de gele knop “Ik ben erbij”.
Het programma
- Welkom en digitale opening
- Aanleiding en noodzaak Regioplatform Samen voor Heerlen.
- Virtuele rondleiding op het platform en uitleg door Thomas Dollevoet
- Ruimte voor vragen
- Afsluiting van de Kick-Off.
Vragen over het Regioplatform of de Kick-Off?
Voor vragen kun je terecht bij Thomas Dollevoet via t.dollevoet@1sociaaldomein.nl
Deze bijeenkomst richt zich op professionals uit het zorg- en veiligheidsdomein en iedere andere professional die geïnteresseerd is om meer te weten te komen over vormen van uitbuiting en BUIT; een film en lespakket over uitbuiting.
ProgrammaDeze bijeenkomst staat in het teken van de lancering van de film BUIT en de bijbehorende interactieve lesmodule dat is ontwikkeld door Noord-Holland Samen Veilig. In de film BUIT volgen we Eddie en Eva. Beiden zijn terecht gekomen in een situatie waarin zij slachtoffer zijn van uitbuiting. Thema’s die in de film aan bod komen zijn criminele en seksuele uitbuiting, geldezels en sextortion. Bij de film hoort een interactieve lesmodule. Daarin wordt specifiek aandacht besteed aan jongeren met een lichtverstandelijke beperking (LVB).
Op het regioplatform Samen Heerlen Gezond staan inmiddels meer dan 100 sociale professionals uit de regio Heerlen met elkaar in verbinding. Deze verbinding bestaat uit het delen van kennis & ervaringen, leren van elkaar en uitbreiden van netwerk. Een mooi voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om elkaar vragen te stellen.. maar er is nog veel meer mogelijk.
Hoe je meer uit Regioplatform Samen Heerlen Gezond haalt, en hoe het platform jou kan ondersteunen tijdens de dagelijkse werkzaamheden laten wij jou graag zien tijdens een van de twee sessies op 30 november of 2 december.
Meld je nu aan voor één van deze twee sessies!
Voor vragen en meer toelichting kan je mailen naar t.dollevoet@1sociaaldomein.